replace

Expozitie personala 2010


Vernisajul pentru expozitia mea personala a avut loc Marti, 26 octombrie 2010, la Galeria de Arta a filialei U.A.P. din Baia Mare situata pe b-dul Bucuresti, nr. 6. Vernisajul a inceput la ora 17:00.


Afis Expozitie Personala 2010

In cele ce urmeaza va voi prezenta cateva impresii din partea celor care au avut ocazia sa imi viziteze expozitia:


Dr. Laura GHINEA, grafician

Interferențele și împrumuturile ce au loc in spațiul vizual contemporan atât tehnice cât și tematice sunt prezente în creația artistului BALAZSI Ludovic, unde pictura aduce referințe din limbajul actual al fotografiei. Regăsim așadar în universul artistului preocupări pentru subiecte atât de specifice timpului și perioadei în care trăim. Codurile și simbolurile societății de consum ce ne însoțesc la fiecare pas, ce produc în același timp nivelarea simțurilor, a gesturilor, a memoriei, a identităților atât de diverse până la un moment dat de la un capăt la altul al globului, sunt juxtapuse reperelor vizuale ce ne trimit în timp la valorile culturii europene, cu precădere la detaliile de arhitectură.


Creația lui BALAZSI Ludovic ilustrează atât de bine amalgamul proximității, unde ambalajele de tot felul, reclamele și brand-urile trăiesc într-un context istoric cu alte repere estetice.


Expoziția reunește mai multe direcții, în care căutările tânărului artist ne arată căile deschise pentru viitorul creației sale. Remarcăm așadar acuratețea tehnică și nivelul de abordare și tratare profesională care nu fac decât să confirme încă o dată încrederea că există un adevărat potențial.


Poze de la expozitie